Nieuws

Medewerkers proosten op het Nieuwe Barstjaar

Het enthousiaste team van medewerkers van Theatergroep Barst heeft, tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel, weer ambitieuze plannen gemaakt! Louis Vehof verzorgde, net als voorgaande jaren, de uitstekende catering!

Rinus Morsink blikte terug op 2012, waarin de volgende activiteiten gerealiseerd zijn:

Ook 2013 belooft weer een actief Barstjaar te worden (zie ook de "Agenda" op deze website).

Op 15 en 16 maart wordt, in het kader van het bilaterale Ruslandjaar, in samenwerking met het Historisch Museum in Vriezenveen, de productie "Leerjongen in Petersburg" op de planken gebracht.

In "De Goede Week" wordt de verfilming van de Johannes Passion op verschillende plaatsen vertoond.

We zullen in april weer deelnemen aan het Standbeeldenfestival "Living Statues" in Borne. Onze trouwe fotograaf Jan de Groote zal op 12 september zijn fototentoonstelling bij Kolsté in Hengelo openen. Zes weken lang zijn er foto´s van Theatergroep Barst te bewonderen. In het najaar verwachten we de verfilming van "Leerjongen in Petersburg" afgerond te hebben.

Ook staat er in de herfstvakantie een tweedaagse activiteit voor Barstleden en ouders op het programma. Info hierover volgt zsm.

We zijn weer gevraagd om in december deel te nemen aan het Oud-Engels straattheater op het Tuindorp in Hengelo. Datum volgt. De Dickensdagen worden op 21 en 22 december gehouden. Ook hier is theatergroep Barst weer van de partij!!!Alle Barstmensen een inspirerend 2013 toegewenst!

Namens het bestuur en het team van medewerkers,
Carien Admiraal - voorzitter